divendres, de maig 25, 2007

Pels Nous Temps que vénen

Ahir la nit vam fer el darrer debat de candidats, era el tercer, a Canal Terres de l’Ebre. La gent que el va veure, em diu que va ser amb diferència el més viu de tots els realitzats. No sé, no estic segur que a la gent del carrer li agraden gaire les estridències, contràriament als periodistes i als aparells dels partits ... però en fi, la litúrgia política és així i no crec que la canviem ara per ara.

Avui és el darrer dia de campanya i em sento en procés de desacceleració. Jo ja vaig viure fa 4 anys, com a número 2 de Simó i responsable de la seva campanya electoral, el procés. Puc assegurar però, que no és el mateix anar de cap de llista que anar a la llista. La tensió i el desgast es van sumant dia rere dia fins que comences a desitjar que s’acabe la campanya per por a la teva integritat física.

Vam iniciar la campanya amb molta força, hem estat l’únic partit i l’única ciutat que ha portat una Ministra en un dels seus actes electorals. També vam ser els primers a repartir el nostre programa electoral, 134 propostes agrupades en 17 blocs temàtics. La visita de Maragall, que teníem demanada des de feia setmanes, ens va agafar enmig de les polèmiques declaracions que va fer sobre l’Estatut, cosa que mediàticament ens va beneficiar, teníem tots els mitjans de comunicació a Amposta. Més enllà de la polèmica generada, es va demostrar que la gent del carrer te una gran estimació pel primer President socialista que ha tingut Catalunya, des de la restauració democràtica. Entremig, tres debats electorals, porta a porta pels carrers de la ciutat, mercat, reunions des de fa setmanes amb associacions, .... realment intens.

Acabem aquesta nit amb una festa al nostre local, on esperem brindar per l’inici del canvi a Amposta. Esteu tots invitats a celebrar els Nous Temps que vénen.