dimecres, d’octubre 11, 2006

Efectes dels 1000 dies de Govern a Amposta

Es hora de passar balanç de l'acció de govern de la Generalitat a Amposta durant aquest trienni progressista. Annexo el llistat d'actuacions agrupades per Departaments. La relació no és exhaustiva atès que la lectura es faria molt farragosa. Us invito a repasar-la i cadascú que tregui les seves conclussions.
SALUT
Construccions realitzades pers proveïdors amb el suport financer del Departament de Salut: construcció i posta en marxa de la Unitat Polivalent de Salut Mental (Pere Mata) i ampliació de l'Hospital Comarcal d'Amposta. Confecció del Pla Funcional del nou CAP. Posta en marxa de la rehabilitació domiciliària i increment de Consulta Externa al CAPII: Dermatologia, Oftalmologia, Urologia, Ginecologia i Cardiologia
Inversió Total: 13.713.257 euros

CULTURA
Licitació i inici d'obres de l'Arxiu Comarcal del Montsià. Concessió subvenció per L'Espai d'Art o Centre d'Arts Visuals. Subvenció en la línea de programes d'inversions en ateneus i equipaments culturals d'entitats privades sense ànim de lucre a la Societat Musical Unió Filharmònica d'Amposta. Subvenció en concepte d'activitats "Fem Cultura Lira-2006" i 1er Concurs Internacional de composició per a bandes a la Societat Musical La Lira Ampostina.
Inversió Total: 3.195.479,20 euros

ESPORTS
Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre: construcció d'un pavelló esgrima i subvenció per la construcció d'una residència d'estudiants. Subvenció per la Construcció d'un Nou Club de Rem. Ajuts a diversos esports federats.
Inversió Total: 2.062.004,00 euros

JUSTICIA
Final d'obres i trasllat d'oficines judicials al nou Palau de Justícia. Renovació d'equips informàtics al nous Jutjats: 48 ordinadors, 13 impressores i 1 servidor
Inversió Total: 2.573.012 euros

INSTITUT DESENVOLUPAMENT COMARQUES DE l'EBRE (IDCE)
Patrocini VI Travessia d'Amposta (Club Natació Amposta) i Regata descens Tortosa a Amposta. Subvenció a l'ajuntament per a la promoció turística de les Terres de l'Ebre Neteja del riu (algues i embarcadors) en la VIII Travessia d'Amposta. Cinquena Edició del Festival del Riu. Organització de les primeres jornades de coneixement i col·laboració Espai Natural de Doñana-Espai Natural del Delta de l'Ebre
Inversió Total: 755.130.52 euros

INTERIOR I POLITICA TERRITORIAL
Conveni construcció Parc de Bombers. Conveni nova comissaria Mossos d'Esquadra. Urbanització Av. Aragonesa. Nova carretera Freginals - Amposta. Obertura carrers i urbanització del sector cementiri nord i Av. Aragonesa. Soterrament del camí Tosses amb l'encreuament amb l'eix de l'Ebre. Millora de l'encreuament Torre de la Carroba amn l'Eix de l'Ebre.
Inversió Total: 9.985.906,00 euros

EDUCACIÓ
Licitacions obertes per adjudicar els projectes d'ampliació dels Col·legis Agustí Barberà i Institut Educació Secundària Montsià. Estan adjudicats i s'estan fent els projectes del nou Col·legi de Educació infantil i primària d'Amposta (Lligallo), la reubicació nous Serveis educatius i el nou Centre de Tecnificació o Institut pels esportistes. S'ha implantat la Escola Oficial d'Idiomes amb el 1r cicle d'anglès i el 1r cicle francès. S'han implantat diversos nous cicles formatius: conducció d'activitats fisico-esportives en el medi natural, cures auxiliars d'infermeria, educació infantil, explotació de sistemes informàtics i animació d'activitats físiques i esportives.
Inversió Total: 1.456.234,00 euros

TREBALL, INDUSTRIA I COMERÇ
Ajuts a diverses empreses locals per innovació i desenvolupament (I + D). Plans d'ocupació: pla de foment de turisme d'Amposta, manteniment i millora d'espais públics, patrimoni i àrees de lleure, transversaliat en les polítiques de joventut i manteniment zones urbanes i periurbanes. Taller d'ocupació Montsianell. Taller d'ocupació Aube. Escola Taller Ilercavònia. Pla de política de dones, pla d'inserció al discapacitats i pla per a col·lectius amb dificultats d'inserció. Peatonalització de diversos carrers comercials.
Inversió Total: 1.318.250,00 euros

AGRICULTURA
Ajut per la modernització de les instal·lacions de la Cooperativa arrossera Montsià. Exemció de l'IBI rústic a les empreses agràries per les gelades del 2005. Regionalització de la PAC als arrossars que ha suposat una aoprtació de 1000 euros Ha x Any. Finalització del procés de fusió de les Cooperatives d'Amposta i Sant Jaume. Ajuts a la modernització del regs del Delta.
Inversió Total: 7.234.157,00 euros

BENESTAR I FAMILIA I DONA
Creació del Centre intervenció especialitzada a la dona (CIE - maltractaments). Creació de l'Institut Català d'Acolliment i Adopció (ICAA). Punt Omnia. Conveni Institut Català de la Dona.
Inversió Total: 527.254 euros

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podriueu concretar la inversió econ`mica i els progessionalsque treballaran al CIE? Prodieu explicar que es ?