dilluns, de maig 28, 2007

Continuarem treballant per Amposta

Ja s’ha emes el veredicte popular i en el cas d’Amposta és inapel·lable. CiU revalida per cinquena vegada consecutiva la majoria absoluta i els ciutadans volen que PSC i ERC continuem a l’oposició quatre anys més.

Els partits de l’alternativa no hem aconseguit trencar la forta majoria convergent de la ciutat. Primeres conclusions: CiU té un electorat molt fidelitzat a les municipals i una gran capacitat de mobilització dels seus votants en aquesta classes de comicis.

Pel que fa al PSC tinc un sentiment agredolç. Hem fet una gran campanya, un bon programa, una molt bona llista, governem a Barcelona i a Madrid, ..., teníem tots els ingredients per millorar l’escrutini del 2003. El resultat: mantenim els regidors però perdem 500 vots absoluts. Ho haurem d’analitzar amb detall: càstig al tripartit, a la nostra oposició, a la meva persona, els nostres votants ja donaven per fet la pèrdua de CiU i no van anar a votar, una mica de tot, ... no ho sé.

Ahir la nit, quan es van conèixer els resultats definitius, vaig trucar Manel Ferré per felicitar-lo pels resultats i oferir-li la col·laboració del meu grup en els temes importants per fer avançar la ciutat. Des de l’oposició evidentment.

Igualment vaig fer amb Marta Cid a qui vaig transmetre la meva solidaritat i ànims per seguir endavant.

El 16 de juny es constituirà el nou ajuntament, tindrem un nou alcalde i 4 anys per seguir treballant per la ciutat. No estic content pels resultats, però ni de lluny desanimant o abatut. Seguiré treballant per a què el PSC recupere les posicions que va tenir a Amposta el 1983, quan va ser la força més votada i Josep Mª Simó va ocupar l’alcaldia.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Força Toni!

Ahir et van veure tocat en la teva intervenció a la televisió però almenys vas saber donar la cara. A continuar lluitant pel millor de la nostra ciutat

Gràcies per una campanya neta

Anònim ha dit...

Ànims !!!

són molts anys d'un mur sord, dur i insensible que poc a poc s'haurà d'anar eorsionant...

Continueu donant exemple d'allò què és realment important!!! ...

Xavier

Anònim ha dit...

Saps que ets el millor i , encara que tots els que estem al teu costat no som ampostins sabem el que vals i, per això sempre ens tindràs al costat.

Es ben trist que aquests ampostins no sapiguen valora el que tenen a casa.

Ànims s'ha de seguir trevallant i saps que pots comptar amb la gent que sempre t'han fet costat.

Carme

Anònim ha dit...

Ànims Toni!

Us dono una forta felicitació a tu i tots els que us heu esforçat per intenta obrir els ulls a una Amposta que continua estan en somni "profun".

Us animo a que continueu amb la linea política que heu seguit fins ara, ja que no només per a la ciutat d'Amposta es bona, sinó que es aplicable a grans ciutat, "es una política com hauria de ser": Novedosa, amb creixent econòmic, preocupació social, jove (innovadora) i "fen política" (poder sona absurt, pero avui dia crec que pocs polítics o fan).

Espero que alseu més el cap que mai, perquè heu sigut els unics capaços de dir prou a moltes coses.

Molts abraços,

Gaby

Anònim ha dit...

L'autocrítica?
Veig que la cosa va més per dir que els ampostins estant hipnotitzats i no saben el que es fan.
Algú s'ha preguntat si potser la campanya de desprestigi d'un sector dels ampostins s'ha girat en contra quan s'ha vist que només tenia finalitats electorals injustificades?
Animo als socialistes a que facen una reflexió per la gestió feta a l'oposició. Si es fa en sinceritat i sense prejudicis, segur que Amposta en surtirà beneficiada.
Ànims!

Anònim ha dit...

Ànim, teníeu el millor programa i heu fet una bona campanya. Com diuen al meu poble: qui fa lo que pot, no està obligat a més. No heu fallat vosaltres.

Anònim ha dit...

Que Deu et conserve molts anys al capdavant del PSC, mentres tu estigues, CiU te la majoria absoluta garantida a Amposta.

gràcies Toni.

Anònim ha dit...

Ànims Manel

Anònim ha dit...

Sols espero que la gent que els ha votat s'anodonin del que no fan ni faran, i que el canvi era bo. Espero vore'ls d'aquí 4 anys més forts encara.