dilluns, d’abril 21, 2008

Sequera creativa

Ho reconec, he tornat a tenir una recaiguda blocaire ... des del 1 de febrer que no he fet una entrada, 2 mesos i mig sense escriure, imperdonable ! I no és que no tingui temes, al contrari: el resultat de les darreres eleccions generals a Amposta (excepcional), el Pla de Seguretat Viària de la ciutat, la reubicació de la caserna de la policia local i l’Escola d’Art, la crisi de la sequera ...

Suposo que és un problema d’exigència. No sé asseure’m a l’ordinador i escriure sis o set línees tal qual, opinant del tema del dia que toqui. Quan faig un escrit, ja fa dies que l’he parit mentalment, escriure’l és pura mecànica. Per aquí també reconec que punxo, em manca temps per pensar.

Això va en contra del que penso que ha de fer una persona amb responsabilitats públiques. Estem obligats a explicar el sentit de la nostra feina. Els blocs personals són uns aliats perfectes per a això, més enllà de la cobertura mediàtica que tenen molts dels actes en els que participem. En aquest espai pots explicar directament als ciutadans la teva percepció de les coses sense intermediaris.

Per això, despres d'aquest, seguirà en breu un escrit sobre com estic vivint la crisi de la sequera (aquesta vegada la metereològica).